Personal fitness Zwolle

Wanneer je echt iets aan je fysieke gestel wilt doen en jij je gezonder en fitter wilt voelen, dan kun je prima een beroep doen op personal fitness in Zwolle. Ik ga dan samen met jou aan de slag. Uiteraard is het ingeslagen traject afhankelijk van het tempo dat we samen afspreken. Ik ben als specialist in personal fitness in Zwolle iemand die vooral goed luistert, adviseert en je op kundige manier begeleidt. Uiteindelijk kun je op die manier zelf de stap zetten in je eigen ontwikkeling. Daar ben ik van overtuigd.

Personal fitness Zwolle

Ik help mensen graag om zich te ontwikkelen met personal fitness in Zwolle

Je kunt al vanaf 2018 gebruik maken van personal fitness in Zwolle. Behalve dat ik specialist ben in personal fitness in Zwolle kan ik je meer bieden. Als personal trainer in Zwolle verzorgt namelijk ook groepslessen. Ook kun je mij inschakelen als coach, een vak dat me bijzonder goed bevalt. Ik ben iemand die mensen graag helpt om zich zowel op fysiek en mentaal vlak te ontwikkelen. Wil je weten wat ik zoal bied? Volg me dan zeker ook op mijn Facebook en Instagramaccount. Zo blijf je prima op de hoogte van de diensten die ik je aan kan bieden.

Prima opgeleid en honger naar extra kennis

Natuurlijk ben ik prima opgeleid en om die reden kan ik je de beste personal fitness in Zwolle aanbieden. Zo heb ik het diploma Sport en Bewegingsleider op Landstede behaald en ben ik al eveneens in het bezit van de diploma’s Fitness Instructeur A en B. Ook aan certificaten heb ik geen gebrek, hetgeen mijn veelzijdigheid tekent. Zo heb ik het certificaat Stress- en slaapmanagement, sportblessures en Weak Link, Zwanger en Fit en oncologie in mijn bezit. Het tekent ook mijn honger om steeds weer extra kennis op te doen.

Met Change Now bied ik je een totaalpakket aan

Zeer aan te raden is overigens ook het Change Now programma dat ik aan kan bieden. We houden ons dan samen bezig met een totaalpakket van mindset, voeding en training. Ik help je om een plan op te stellen waarmee we samen aan de slag kunnen gaan. Uiteraard werk ik altijd met realistische doelstellingen. Wat betreft voeding kan ik je helpen om gewicht te verliezen of om juist aan te komen. De trainingen richten zich op onder meer fysieke kracht, stabiliteit en zeker ook uithoudingsvermogen.