Hoe ga jij het verschil maken? 

Elke topsporter traint hard. De vraag is dus hoe jij het verschil gaat maken. Als ik de trainingsprogramma's van veel sporters bekijk zijn er meestal veel aandachtspunten, waar nog winst op kan worden behaald. Een toepasbare methodiek en structuur ontbreken om de topsporters geleidelijk naar een hoger niveau te brengen. Ik heb daarom een ​​methode ontwikkeld om de sterkte en verlaagde punten in kaart te brengen om vervolgens zowel de sterke als de verlaagde punten te kunnen verbeteren.

Ik stel samen met jou, en eventueel andere trainers, doelen op die het uitgangspunt zijn voor de begeleiding. Dit doe ik voor ieder individu op ieder niveau. 

Wat heb ik te bieden?
 Door gebruik te maken van de beste begeleiding en een topfaciliteit, weet ik jou naar een hoger niveau te brengen! Met het programma bied ik de juiste begeleiding die past bij jouw ambities, jouw leeftijd én jouw niveau . We maken een trainingsplan op maat om samen te werken aan het bereiken van jouw doel. 

Waar ga jij beter in worden? 

Je leert om in jouw specifieke sport je mentaal en fysiek te verbeteren. Je traint hier voor wedstrijden en competities. Je krijgt hiervoor een op maat gemaakt schema met je doelen, we trainen op belasting en belastbaarheid om prestatieverhoging te garanderen! 

 

Er is niets om bang voor te zijn, want je kunt niet falen. Alleen leren, groeien en beter worden.