Reviews

"De begeleiding bij Daniël is erg fijn. Hij houdt alles goed bij & het is erg persoonlijk. Het plan dat we samen hebben gemaakt wordt goed naar geluisterd en Daniël zorgt er dan ook voor dat je bezig blijft met je plan om zo je doelen te behalen. De begeleiding gaat professioneel maar tegelijkertijd ook op een hele fijne en relaxte manier, wel op een manier waardoor je gemotiveerd blijft. Ik zal mensen Daniël zeker aanraden als je houdt van persoonlijke begeleiding in het omgaan met een bewustere keuze in voeding!"

- Esmeralda 

"De begeleiding die ik van Daniël heb gekregen vond ik erg fijn, hij is erg betrokken in de tijd dat je wordt begeleid.
Voordat ik het traject startte moest ik eerst een enquête invullen met informatie over mij en de behoeftes die ik had waardoor hij een voedingsschema kon gaan maken.
Het advies dat hij geeft komt professioneel op mij over en vond het erg prettig.
Persoonlijk heb ik het positief ervaren en veel van geleerd, daarom zou ik mensen aanraden om door Daniël begeleidt te worden." 

- Luc 

"Begeleiding van Daniël bevalt hartstikke goed! Hij is erg betrokken bij het proces en geeft goeie tips&tricks. Hij geeft ook ruimte voor eigen inbreng en samen werken we naar het beste resultaat!"

- Jarno

“Het samenwerken met Daniel bevalt mij heel erg goed. Hij is duidelijk en stelt mooie en haalbare doelen. Verder is hij heel duidelijk in hoe hij het voor zich ziet en probeert samen tot iets moois te komen. Verder appt hij ook vaak hoe het is en of het lukt. Daniël is goed bereikbaar. Ik vind het maar knap en goed hoe hij dit voor elkaar krijgt. Respect”

- Niels 

"Ik vind de begeleiding van Daniël best wel goed. Hij vraagt regelmatig hoe het gaat met de voeding en je kan ook bij hem terecht als je vragen hebt. Ook geeft hij elke week goede tips om nog beter op je voeding te letten en om gezonder te leven. Daniël helpt je met een plan maken, een streven. Dit is geen onmogelijk plan want er wordt samen over nagedacht wat haalbaar en realistisch is. Wanneer je niet je doel op een punt hebt gehaald zoals de verwachting dan is dat ook geen probleem en dan helpt hij je juist weer je schouders eronder te zetten en weer net zo hard door te gaan. Ook heb ik het idee dat Daniël dit ook serieus neemt en er professioneel mee om gaat. Ik zou mensen wel adviseren om met Daniël te werken maar iedereen moet wel goed bedenken dat je het alsnog wel zelf moet doen!

 

- Yur 

"De begeleiding van Daniël is heel persoonlijk en professioneel. Vanaf het begin af aan kan je altijd met vragen terecht en geeft hij goede tips en begeleiding. Het is erg fijn om iedere week de ervaringen en progressie te bespreken waarbij het schema en de persoonlijke ontwikkeling nog beter wordt.

Ja! Daniël geeft mij het gevoel dat die luistert en probeert te begrijpen wat ik ervaar. Door deze vaardigheid heb ik een goed persoonlijk plan gekregen die aansluit op mijn doelen.

Het advies is professioneel, omdat achter alle adviezen ook uitleg wordt gegeven waarom hij op het advies komt. Dit zorgt ervoor dat je leert te begrijpen waar het advies vandaan komt.

Ik zou mensen zeker adviseren om door Daniël begeleid te worden. Daniël is een jonge en enthousiaste ondernemer die graag andere mensen helpt hun doelen te behalen. Dit enthousiasme en deze frisse blik zorgen voor goede motivatie en begeleiding! Daarnaast heeft Daniël ook veel interessante theorie die helpt om de gemaakte doelen beter begrijpen. Een aanrader dus!

 

- Anoniem