Personal trainer Zwolle

Als personal trainer in Zwolle kan ik je op veel verschillende manieren van dienst zijn. In mijn optiek is samen trainen een persoonlijk proces en dus voor iedereen anders. Het tempo bepaalt voor een groot deel hoe snel dat proces zal verlopen en hoe een proces zich gaat ontwikkelen. Ik ben iemand die naar je luistert, je adviseert en die je begeleidt. Vervolgens is het aan jezelf om de stap te zetten in je eigen ontwikkeling.

Personal trainer Zwolle

Volg mij op Facebook en Instagram

Ik ben sinds 2018 actief als personal trainer in Zwolle. Behalve dat ik actief ben als personal trainer, verzorg ik groepslessen en ben ik als coach in te huren. Ik haal veel voldoening uit het coachen van mensen en om ze zowel in fysiek en in mentaal opzicht zo goed mogelijk te begeleiden. Om zoveel mogelijk mensen deelgenoot te maken van wat ik als personal trainer in Zwolle te bieden heb, heb ik een Instagram en een Facebookaccount aangemaakt.

Als personal trainer in Zwolle heb ik voldoende diploma’s en certificaten in mijn bezit

Wanneer je mij inschakelt als personal trainer in Zwolle en voor personal fitness Zwolle, dan krijg je te maken met iemand die de opleiding Sport en Bewegingsleider op Landstede heeft afgemaakt. Daarnaast ben ik in het bezit van de diploma’s: Fitnessinstructeur A en B. Ook heb ik verschillende certificaten behaald, onder meer op het gebied van stress- en slaapmanagement, sportblessures en Weak Link, Zwanger en Fit en oncologie. Ik verricht mijn werk hoofdzakelijk in de omgeving van Zwolle en je kunt mij omschrijven als iemand die je kan motiveren, die hecht aan persoonlijk contact en die resultaatgericht werkt. dad

Maak gebruik van het Change Now programma!

Maak gebruik van mijn Change Now plan, een plan dat je helpt bij de juiste mindset, voeding en training. Wat betreft mindset, help ik je bij het opstellen van een haalbaar plan om samen de gestelde doelen te behalen. Over voeding kan ik je ondersteuning bieden wanneer je moeite hebt om op gewicht te blijven of juist wilt afvallen of aankomen. Met de aangeboden trainingen gaan we samen aan de slag met je fysieke kracht, je uithoudingsvermogen en je stabiliteit. Als jij je echt beter en fitter wilt voelen, dan doe je er verstandig om mij als personal trainer in Zwolle in te schakelen. Dan weet je dat je door middel van gerichte doelstellingen bereikt wat je wenst. En dat is natuurlijk precies de bedoeling.