Wat gaan wij samen doen? 

Tijdens het driemaandelijkse ''Change Now'' totaalpakket worden onderstaande onderwerpen besproken en aangepakt:

 

Mindset:

Ervaar jij moeite op het gebied van positieve gedachtes, het creëren van realistische doelen of wil je meer zelfvertrouwen? Dan kan ik jou helpen om een plan op te stellen waar wij samen mee aan de slag gaan.

 

Voeding:
Vind jij het lastig om op gewicht te blijven of wil jij juist afvallen of aankomen? Wij zullen eerst gaan kijken hoe jouw relatie met voeding is. De adviezen die ik jou ga geven zijn daar op gebaseerd en wij zullen er samen voor zorgen dat jij op het gebied van voeding je doel gaat behalen. 

 

Training :

Wil jij verandering zien in je fysiek; je kracht; stabiliteit of uithoudingsvermogen verbeteren? De adviezen die ik jou kan geven zullen ervoor zorgen dat jij daar vooruitgang in boekt en je doelen op het gebied van training behaald. 

 

Hoe gaan wij aan de slag?

In 3 maanden tijd gaan wij samen aan je doelen werken. 1 keer per week gaan wij online afspreken om je doelen van de afgelopen week te bespreken, kijken wat er goed ging en kijken wat er anders had gekund. Hieruit stellen wij ook eventuele nieuwe doelen op of gaan door met de doelen waar jij vooruitgang in wilt boeken. Heb jij vragen of opmerkingen? Dan is er de mogelijkheid om via Whatsapp of e-mail contact met mij op te nemen, ik zal dan binnen 24 uur reageren.